CAP-kuvitukset-nettiin

Luomuliiton kevätkokous ja keskustelutilaisuus CAP-uudistuksesta

Luomuliitto järjestää 15.4. verkossa kaikille avoimen keskustelutilaisuuden CAP-uudistuksesta liiton kevätkokouksen yhteydessä. Mukana keskustelemassa ovat Suomen Luonnonsuojeluliiton suojelupäällikkö Tapani Veistola, maa- ja metsätalousministeriön ylitarkastaja Anna Schulman ja maa- ja metsätalousvaliokunnan pj. Anne Kalmari. 


klo 10.00 Avauspuheenvuoro, Luomuliiton pj Janne Rauhansuu

klo 10.15 Luomuliiton tj Susann Rännäri esittelee CAP-uudistuksen luomukorvausehtoihin liittyvät kuumimmat kysymykset, luomutuottajien mielipidekartoituksen tuloksia sekä Luomuliiton kantoja aiheisiin.

klo 10.40 Tapani Veistola liittyy mukaan keskusteluun ja ottaa kantaa ympäristöjärjestöjen näkökulmasta teemoihin – aiheesta vapaata keskustelua ja kommentointia. 

Klo 11.00–11.10 Tauko

klo 11.15–12.15 Anna Schulman (paikalla 11.15–11.45) ja Anne Kalmari liittyvät mukaan keskusteluun ja ottavat kantaa teemoihin. Aiheesta vapaata keskustelua ja kommentointia.

klo 12.15 Janne Rauhansuu päättää keskustelutilaisuuden

klo 12.20 Tauko

klo 12.30–13.30 Luomuliiton kevätkokous. Paikka: Verkossa (virallinen kokouspaikka: Majvikintie 66, Sipoo)

Mikäli et ole Luomuliiton jäsen, ilmoittaudu pelkkään keskustelutilaisuuteen täällä. Kokouslinkki lähetetään sähköpostilla ennen tilaisuutta.

Luomuliiton jäsenet ilmoittautuvat täyttämällä tämän sähköisen lomakkeen. Koska järjestämme kokouksen verkossa, osallistuminen vaatii tunnistautumista ilmoittautumisen yhteydessä. Lomake vastaa allekirjoitusta osallistujalistaan. Kokousmateriaali ja linkki verkkokokoukseen lähetetään osallistujille sähköpostilla.

Suosittelemme kaikkia osallistujia osallistumaan verkon kautta kokoukseen, virallinen fyysinen paikka on vain siksi, että se on pakko olla. Kevätkokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.