Luomutilalla on joka päivä Suomen luonnon päivä!

Viime vuonna Luonnon päivä luomutiloilla –tapahtuman yhteydessä järjestetty lakanatilaus saa jatkoa!

Vaikka tämän vuoden Luonnon päivä luomutiloilla -tapahtuma siirtyikin koronaepidemian vuoksi vuoden 2021 elokuulle, on Suomen luonnon päivä 29.8. hyvä hetki ripustaa esille Luomua. Ilman muuta. -lakana. Onko oma lakana vielä hankkimatta? Ei hätää, Luomuliitto avaa suositun lakanatilauksen uudelleen!

Lakanaa on saatavilla kahta eri kokoa, pienempi kylttimäinen 60 * 100 cm ja isompi lakanamainen 1,5 * 2,5 m. Lakanaa on saatavilla molemmilla kotimaisilla kielillä. Lakanat valmistetaan 210 g Jetset -polyesterineuloksesta ja painatus tehdään myrkyttömillä painoväreillä. Lakana pitkillä sivuilla on vahvikenauhat ja ripustamista varten on kulmissa purjerenkaat. Lisäksi lakana on paloluokiteltu. Kaiken kaikkiaan kestävä ja näyttävä toteutus.

Lakanan tilaushinta määräytyy tilattujen lakanoiden kokonaismäärän mukaan. Eli mitä enemmän lakanoita tilataan, sitä edullisempi yksittäinen lakana. Mikäli tilauksia tulee yhteensä alle 20 kpl maksaa pienempi lakana 30€/kpl ja isompi 90€/kpl. Mikäli tilauksia tulee yhteensä yli 20 kpl maksaa pienempi lakana 25€/kpl ja isompi 80€/kpl. Tilaukseen lisätään postikulut 10€/lähetys.

Tilausaika on päättynyt.
Tilaus on avoinna 31.7.2020 saakka. Tilaukset toimitetaan tilauksessa annettuun osoitteeseen viikolla 34.