Vuoden Luomuyrittäjä opetti suomalaiset syömään versoja

Luomuliitto on myöntänyt Vuoden Luomuyritys -palkinnon Silmusalaatti-yrittäjä Samuli Laurikaiselle. Valinnalla Luomuliitto haluaa palkita yrittäjän innovatiivisuudesta ja tuoda Silmusalaatin esiin esimerkkinä modernista luomuliiketoiminnasta. Lue lisää…

Vuoden Luomuyritys perusti konttiteurastamon

Luomuliitto ry on palkinnut Isokummun luomulammastilan Vuoden Luomuyritys -palkinnolla. Tilan yrittäjät Satu ja Pasi Kumpulainen ovat perustaneet oman konttiteurastamon 2007 valmistuneen lampolan yhteyteen.

Ekologinen ja eettinen ruuantuotanto on Isokummun yritystoiminnan ytimessä. Tilalla kasvatetaan suomalaisia lammasrotuja – kainuunharmaita sekä suomenlampaita – joiden liha myydään pääasiassa suoraan asiakkaille. Lue lisää…