Tiedotteet

Luomulehti hakee toimitussihteerin sijaista

Haemme osa-aikaista toimitussihteerin sijaista vanhempainvapaan ajalle noin vuodeksi alkaen viimeistään 24.4.2018. Perehdytysjaksot tätä ennen sopimuksen mukaan.

Toimitussihteeri toimii päätoimittajan alaisena, tiiviissä yhteistyössä taittajan, mainosmyyjän sekä vapaaehtoisista koostuvan Luomulehtitiimin kanssa. Suunnittelutyössä ja kehittämisessä ovat mukana myös Luomuliiton asiantuntijatiimi sekä hallituksen jäsenet.

Toimitussihteeri vastaa lehden suunnittelusta, oikoluvusta ja töiden sopimisesta monipuolisen kirjoittajakunnan kanssa. Tehtävässä on 4 kuukauden koeaika.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää luomutuotannon tuntemista, hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä hyvää suomen kielen kirjoitussääntöjen tuntemista.

Luomulehti on arvostettu ammattilehti, joka palvelee luomutuottajien lisäksi myös muita luomualan toimijoita. Lisäksi se toimii näyteikkunana luomualalle erilaisissa tapahtumissa.

Sovittavaan työajan määrään vaikuttaa se, kuinka paljon toimitussihteeri itse kirjoittaa ja kuvaa. Työ hoidetaan etätyönä lukuun ottamatta suunnittelukokouksia noin kuusi kertaa vuodessa.

Lisätietoja antaa päätoimittaja Pauli Talvitie, puh. 044 550 1850 tai .

Luomuliiton hallitukselle osoitetut hakemukset, joissa mukana CV, tuntipalkkatoivomus, kirjoitus- ja kuvanäytteet sekä tieto suosittelijoista, pyydetään lähettämään päätoimittajalle 12.2. mennessä.

www.luomulehti.fi