Labbyn tila
Uusimaa
Print

Juha Näri
Labbyn kartano 49
07750 Isnäs
Puh. 040-765 7508
juha.nari@pp.inet.fi
www.labby.org


  LABBYN BIODYNAAMINEN TILA: Pernajanlahden rannalla sijaitsevassa Labbyssa voi kokea elävän biodynaamisen maatilakokonaisuuden sykkeen ja saaristomaiseman rauhan. Metsien ja viljelysten lisäksi tilaan kuuluu 40 ha perinnebiotooppeja, joita laiduntavat emolehmät, suomenlampaat ja suomenhevonen. Tilalla viljellään mm. spelttiä, yrttejä ja muita vihanneksia. Jatkojalostuksena tuotetaan yrttitee- ja mausteseoksia sekä mysliä. Tilapuoti avoinna ti-la klo 10-18 ympäri vuoden.

YMPÄRISTÖ JA OHJELMAA: Tilalla voi opiskella kursseilla tai työtä tehden. Aiheina esim. viljely, yrttilääkintä, ruoanlaitto, luonnon- ja puunhoito, laulu, perinnemaalit, korjausrakentaminen ja värjäys. Esittelykierroksia, esim. tila- tai historiakierros, muinaiskohteet ja luonnonniityt. Myös luontopolkuja, melontareittejä ja paikallismuseoita. Pernajanlahti on Natura-aluetta ja lähellä on paljon lintualueita.

 

MATKAOHJEET: Julkiset: Juna-asema Helsinki tai Lahti, 70 km. Bussipysäkki 1 km. Auto/pyörä: Porvoosta tietä 1571 itään 22 km (viitat Isnäsiin). Isnäsin T-risteyksestä viitoitus Kaarnarantaan. Myös vierasvenepaikkoja.

AVOINNA: Koko vuosi (varaus ryhmät 1 vk)

HINNAT: Tilakierros 10 €/hlö. Muut hinnat tiedusteltaessa.