Sikatuotanto

Luomulehti 2 2014 kansiLuomulehdessä

6/2014: Uusi tuottajien omistama pienteurastamo

5/2014: Mistä makuelämys syntyy?

4/2014: Alkupaloja: Siipikarjanuorikoiden tuonnin sekä sikojen ja siipikarjan rehun poikkeuslupia jatkettiin

4/2014: Pienillä investoinneilla monipuolista tuotantoa

2/2014: Hyviä käytäntöjä kootaan

2/2014: Huippuprofessori Suomeen: Carlo Leifert

2/2014: West Chark: uusia luomumakkaroita ja ilmakuivattua karitsanpaistia

2/2014: Lähimarkkinointiin oppia Saksasta

6/2013 Hyviä käytäntöjä sikalaan

6/2012: Syytön (s. 20) Tietoa sikojen laiduntamisesta ja karkearehusta (s. 25)

4/2012: ProAgrialta neuvontapaketti luomusikataloudelle ja Jalostajilta terveisiä tuottajille

6/2011: Luomuporsastuotantotilasta kierrättävä luomutila

5/2011: Paljonko sianlihan tuottaminen maksaa?

4/2010: Lisää luomupossua!

Katso PDF-lehti