Luomupäivät Porissa 15.–16.11.2018

Valtakunnalliset Luomupäivät järjestetään tänä vuonna Porissa. Tapahtuman ohjelma on nyt julkaistu ja ilmoittautuminen avattu.

Pääpuhuja Stephen Briggs opastaa, miten luomutuotannossa voidaan sopeutua ääreviin sääilmiöihin. Monipuolisten puheenvuorojen lisäksi keskustelu jatkuu rinnakkaisohjelmissa ja retkillä.

Ajankohtainen ohjelma, ilmoittautumislomake ja muut tiedot löytyvät tapahtuman verkkosivuilta osoitteessa luomu.fi/luomupaivat.

Luomupäivillä kokoontuvat tuottajat ja muut yrittäjät, neuvojat, tutkijat, etujärjestöt, alan kehittämisen parissa työskentelevät ja vaikuttajat. Luomupäivät tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden tiedon ja kokemusten jakamiseen sekä verkostoitumiseen yli toimiala- ja ammattirajojen!

Tapahtuman järjestää Luomuliitto yhteistyössä Uutta kasvua luomusta – osaamisella kannattavuutta Satakuntaan -hankkeenLuomuinstituutinProAgrian ja Satakunnan luomuyhdistyksen kanssa. Tapahtumaa tukee maa- ja metsätalousministeriö.

Luomuliiton tapahtumakoordinaattori Noora Mantere, , puh. 040 737 1404