Luomulehti

Luomulehti 1/2016

Luomulehti_1_2016Tilaa nyt!

Nettilehti on tarkoitettu tilaajille ja lehteen tutustuville. Se ilmestyy noin viikon paperilehden jälkeen.

www.luomulehti.fi

Linkkejä:

s. 15 Luomupuutarhatuotannon kannattavuuslaskelmia ja tutkimustuloksia luomukasvistuotannon kannattavuudesta ja tarjontaketjujen toimivuudesta.

s. 44 Maidon rasvakoostumus -artikkelin tutkimustiivistelmä ja maataloustieteenpäivien 2016 esitelmätiivistelmät

s. 46 Maaperäseminaarin esitykset

s. 36 Suunnittelemalla korkeita ja tasaisia nurmisatoja -artikkeli ruotsiksi ja viitteet:

Ede S (2014). Keskuselutilaisuus. Hållbar och effektiv växtodling. Österbottens lantbrukssällskap. Koulutustilaisuus Pietarsaaressa.

Halling MA, Hopkins A, Nissinen O, Paul C, Tuori M & Soeltner U (2001). Forage legumes – productivity and composition. Landbauforschung Völkenrode, Special Issue 234.

Mela T (2003). Red clover grown in a mixture with grasses: yield, persistence and dynamics of quality characteristics. Agricultural and Food Science in Finland, 12, 195-212.

ProAgria (2015a). Nurmen sato ja tuotantokustannus. Käytännön Maamies 9, 95.

ProAgria (2015b). Ensilageskörden har stigit i sydvästra Finland. LoA 11, 2.

Raininko K (1968). The effects of nitrogen fertilization, irrigation and number of harvestings upon leys established with various seed mixtures. Acta Agralia Fennica 112. Department of Plant Husbandry. University of Helsinki.

Riesinger P & Herzon I (2008). Variability of herbage production in mixed leys as related to ley age and environmental conditions: a farm survey. Agricultural and Food Science, 17, 394-412.

Riesinger P & Herzon I (2010). Symbiotic nitrogen fixation in organically managed red clover-grass leys under farming conditions. Acta Agriculturae Scandinavica, Section B, Soil and Plant Science, 60, 517-528.