Tapahtumat

Luomu- ja hyvinvointiseminaari

Seminaari oli 26.3. Joensuussa. Katso esityksiä linkeistä:
klo 11.00-11.10 Avaus, Jukka Lassila, Luomuliitto
klo 11.10- 11.30 Luomupuutarhatuotanto Pohjois-Karjalassa, Päivi
Turunen, puutarhaneuvoja, ProAgria Pohjois-Karjala
klo 11.30-12.00 Luonnollista makeutusta luomuhunajasta, Anneli Salonen, tohtori, Itä-Suomen yliopisto
klo 12.00-12.30 lounaskahvit (seminaaritilan vieressä)
klo 12.30-13.00 Luomumaidon edullinen rasvahappokoostumus ja omega-6/omega-3-suhde, Eeva Kuusela, yliopistonlehtori, Itä-Suomen yliopisto, biologian laitos
klo 13.00-13.45 Onko luomu hyväksi terveydelle Jaakko Nuutila, tutkija, MTT
klo 13.45-14.30 Lempeä vasikan vieroitus – onko sitä? Laura Hänninen, kliininen opettaja, Helsingin Yliopisto
klo 14.30-15.00 kahvitauko
klo 15.00-15.30 Hyvinvointia loppuun asti Ahvo Röpelinen, Lihamaisteri Oy
klo 15.30-16.15 Brysselin terveiset – luomu ja hyvinvointi, Päivi Rönni, MTK
klo 16.15-16.20 Yhteenveto, Jukka Lassila, Luomuliitto
klo 16.20-16.30 Vuoden Luomutuotteiden palkitseminen

Paikka: netWork Oasis, JoensuunTiedepuisto, Länsikatu 15, Joensuu

Hinta 20 e
Ilmoittautuminen viimeistään 25.3. tällä lomakkeella.

Lisätietoja: , puh. 040 7356 336

Seminaarin järjestää Savo-Karjalan luomuyhdistys ja Ekotassu-hanke
(ProAgria Pohjois-Karjala). Yhteistyössä mukana Luomuliitto.

Heti tilaisuuden jälkeen n. 16.30 alkaa pienyritysverkoston aloittamistapaaminen. Tervetuloa mukaan!