Koneita ja yritysverkostotapaaminen 12.6.

Luomukoneita esittelyssä

Knehtilän tila, Haapasaarentie 75, Hyvinkää
klo 10-14 Boris Lindgårdin luomukoneiden työnäytös
klo 14-15 Luomukone info
klo 15 Keittolounas ja kahvimahdollisuus

Lisätietoja: Boris Lindgård, puh. 0500 567 611

Luomupienyritysten verkoston tapaaminen

12.6. Ke 12.6. klo 15.00

Knehtilän tila, Haapasaarentie 75, Hyvinkää

Aluksi keitto tai kahvimahdollisuus. Klo 15.30 alkaen isäntä Markus Eerola esittelee yritystä. Etenemme keskustellen osallistujien kiinnostuksen mukaan – pohditaan yhteistyön mahdollisuuksia sekä suunnitellaan tulevaa. Tilaisuus on Uudenmaan ensimmäinen. Mukana on markkinoinnin ja kampanjoinnin asiantuntija Tiina Rintanen, joka esittelee konkreettisia esimerkkejä.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: , puh. 0400 534003

Pienyritysverkostot ovat osa Luomuliiton ja luomuyhdistyksien toimintaa. Uudellamaalla toimii Etelä-Suomen luomuyhdistys ESVY.

Tapaamisen järjestää Kasvot luomulle -hanke, jota rahoittaa Hämeen ELY-keskus Manner-Suomen maaseudun kehitysohjelmasta valtakunnallisena hankkeena. Hanke järjestää pienyrittäjille Markkinointi- ja
viestintävalmennuksen syksyllä 2013 ja keväällä 2014. Hanketta vetää Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti kumppaninaan Luomuliitto. Hanke kuuluu Luomuinstituutin toimintaan.