Elintarvikejalostus

luomulehti_kansi_6_2014Luomulehdessä

6/2014: Uusi Elintarvikejalostajan luomuaskeleet -opas

6/2014: IFOAM aakkoset – Kuka, mitä, häh?

6/2014: Vuoden Luomutuote: Vavesaaren tyrnimysli

6/2014: Vuoden Luomuyritys: Saloniemen Juustola

6/2014: Elintarvikkeiden pakkausmerkinnät muuttuvat 13.12.2014

6/2014: Suoramyynnin ohjeistus yrittäjän avuksi

6/2014: Luomun kulutus kasvaa maailmalla

5/2014: Kokeilunhaluisten kolme uutuutta

5/2014: Erämaan aromit talteen

4/2014: Elämäntavasta ammatti

4/2014: Heinämaitoa tilan omaan juustolaan

2/2014: Uusien tuotteiden ilmoittaminen

2/2014: Alihankintasopimus takaa katkeamattoman luomuvalvontaketjun

2/2014: Lähimarkkinointiin oppia Saksasta

4/2013: Kokonaisvaltaista tilanpitoa

4/2013: Luomuinstituuttien toimintamalleja

4/2013: Tanskan esimerkit innostavat

1/2013: Kestävää kehitystä luomujatkojalostukseen

6/2012: Yhteistyöllä liha luomuna kuluttajalle asti

4/2012: Luomujatkojalostuksen kansainväliset vaikuttajat Suomessa

1/2012: Sopimusviljelystä elintarvikkeiksi

5/2011: Tuotekehittäjä luomuyrittäjän apuna

Katso PDF-lehdet

 

 Linkkejä

Luomujatkojalostajat keskustelevat kansainvälisesti mm. ympäristökriteerien kehittämisestä. Tarkemmin aiheesta 1/2013 Luomulehdessä: Kestävää kehitystä luomujatkojalostukseen.